TOP

Onze Prijzen

Op Citée kun je je gratis inschrijven. Je kunt dan de volledige agenda zien, je eigen profiel aanmaken en interesses selecteren zodat je ook alvast een persoonlijke agenda kunt aanmaken.


Om deel te nemen aan activiteiten, andere profielen in te zien en contact te leggen met andere leden, die je interesses delen, heb je een abonnement nodig.


Alle abonnementen geven je volledige toegang tot alle functionaliteiten van Citée. De abonnementsprijzen zijn:

  • € 9 per maand voor een proeflidmaatschap
  • € 8 per maand bij een abonnement voor 3 maanden
  • € 6 per maand bij een abonnement voor 6 maanden
  • € 5 per maand bij een abonnement voor 12 maanden
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Extra voordeel voor actieve leden!

Activiteit loont bij Citée! Start jij als lid een activiteit waar anderen aan kunnen deelnemen dan bouw je spaarpunten op, welke je kunt inzetten om een deel van je lidmaatschap mee te betalen. Hoe actiever je bent bij Citée hoe voordeliger jouw abonnement wordt!


Geen automatische verlenging

We houden het graag leuk bij Citée, daarom kies jij het abonnement wat bij je past en deze verloopt na de gekozen periode automatisch, zonder dat je aan een contract of een automatische verlenging vast zit.


Betaalmethode en coupon gebruik

Op Citée kun je een lidmaatschap afsluiten via een IDeal betaling. Daarna heb je direct toegang tot alle mogelijkheden die Citée te bieden heeft. Wanneer je in het bezit bent van een couponcode van Citée dan kun je deze invoeren bij het afronden van je bestelling.