TOP

Veelgestelde vragen

Hier zie je veelgestelde vragen staan. Staat jouw vraag er niet tussen of loop je tegen een technisch probleem aan stuur ons dan een bericht en je krijgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord. Je kunt je bericht sturen aan support@citee.nl
 • Is Citée iets voor mij?

  Citée is er voor jou als jij de regio wilt ontdekken. Je bent hier misschien nieuw komen wonen, je werkt hier of je hebt het idee hebt dat er nog meer leuks te beleven valt. Daarnaast is het een goede manier om allerlei activiteiten uit te proberen waar je met je huidige sociale kring niet aan toe komt en leer je nieuwe mensen kennen die je interesses delen.

 • Help! Ik zie een leuke activiteit maar hij zit vol. Hoe kan ik alsnog meedoen?

  Als je je niet meer als deelnemer kunt aanmelden kun je je ook als volger van de activiteit opgeven. Zo zie je direct wanneer er een plek vrij komt. Natuurlijk kun je ook de rol van organisator op je nemen en de activiteit er nogmaals opzetten.

 • Ik woon buiten de regio waar Citée nu activiteiten organiseert, kan ik me toch inschrijven? En wanneer start Citée bij mij in de regio?

  Er zijn natuurlijk een heleboel redenen om een regio te willen ontdekken. Misschien werk je er al en overweeg je er ook te gaan wonen. Dan kun je de regio alvast verkennen, ook al woon je er (nog) niet. Citée draait eerst proef in de huidige regio’s. Daarna kijken we waar we stapsgewijs kunnen uitbreiden. Wil je meedenken? Meld je dan aan als contactpersoon voor jouw regio via info@citee.nl

 • Ik wil graag mensen met dezelfde interesses ontmoeten. Kan dat?

  In je persoonlijke profiel kun je jouw interesses selecteren waarna er automatisch suggesties komen voor activiteiten die jouw interesses als tag hebben meegekregen van de organisator. Al deze activiteiten kun je vinden in jouw agenda onder het tabblad ‘suggesties’.

 • Ik wil graag alleen mensen van mijn eigen leeftijd ontmoeten. Kan dat ook?

  Leden die een activiteit opzetten kunnen een leeftijdsmarge voor deelname opgeven. Die marge zie je bij iedere activiteit staan. Met je keuze voor deelname aan een activiteit of door er zelf een op te zetten beïnvloedt je dus de leeftijden van de mensen die je ontmoet.

 • Ik heb kinderen en zou het leuk vinden om andere ouders te ontmoeten op activiteiten waar mijn kinderen ook welkom zijn. Kan dat?

  Binnenkort introduceert Citée een speciale functie op haar website waarmee je dit soort activiteiten op kunt zetten en waarmee je als belangstellende gemakkelijk deze ‘kids welcome too’-activiteiten kunt vinden in je activiteitenoverzicht.

 • Sommige organisatoren zetten vaak iets op dat ik leuk vind. Hoe kan ik als eerste op de hoogte zijn van hun nieuwe activiteiten?

  Je kunt deze organisatoren gemakkelijk aan je favorieten toevoegen. Stel dit in en je krijgt een melding op je persoonlijke activiteitenoverzicht wanneer zij een nieuwe activiteit hebben aangemaakt.

 • Waarom vraagt Citée een maandelijkse bijdrage voor lidmaatschap?

  Bij Citée profiteer je van een website waar je gegevens en zoekgedrag niet worden doorverkocht en beschermd zijn tegen hacken. Aan dit onderhoud van je eigen veiligheid betaal je als lid mee. Natuurlijk is het ook fijn om te weten dat de andere leden net zo serieus en actief zijn dat zij deze bijdrage ook graag leveren.

 • Hoeveel bedraagt de maandelijkse bijdrage voor een lidmaatschap bij Citée?

  Bij Citée kun je een lidmaatschap afsluiten vanaf € 5 per maand. Het precieze bedrag hangt af van hoeveel maanden je gebruik wilt maken van Citée, hoe meer maanden je mee wilt doen, hoe lager het maandbedrag. Verder geven alle abonnementen je volledige toegang tot alle functionaliteiten. Bekijk hier onze prijzen

 • Wie kan mijn profiel zien?

  Persoonlijke profielen van leden zijn alleen zichtbaar voor andere betalende leden. Citée beschermt je gegevens en verkoopt deze niet door. Je kunt zelf je grenzen stellen bij het invullen van informatie over jezelf, net als bij het uitwisselen daarvan via privé berichten.

 • Waarom bekijkt Citée mijn activiteiten eerst voordat ze op de website worden geplaatst?

  De webredactie van Citée kijkt of alle informatie duidelijk is, dat scheelt je als organisator onnodige vragen van deelnemers. Verder wordt er gekeken of de activiteit legaal is en de deelnemers geen onnodige risico’s lopen.

 • Ik hoorde dat je met het opzetten van activiteiten punten spaart die je kunt inwisselen voor gratis lidmaatschap. Hoe zit dat?

  Als je Citée nog bruisender maakt door zelf activiteiten te organiseren wordt je bij iedere activiteit die door is gegaan beloond met punten. Bij verlenging van je abonnement kun je die punten inwisselen voor gratis extra lidmaatschap. Een cadeau voor je leuke initiatieven van Citée.

 • Mag ik iemand meenemen naar een activiteit als die persoon niet lid is van Citée?

  Het Citée Team organiseert activiteiten waarop introducés van harte welkom zijn. Bij door leden georganiseerde activiteiten kunnen alleen betalende leden deelnemen die op de deelnemerslijst staan. Zo blijven ledenactiviteiten overzichtelijk en prettig om te organiseren.

 • Hoe krijg ik voor een activiteit die ik heb opgezet veel deelnemers?

  Denk bij het invullen van de velden en het maken van een beschrijvende tekst aan iemand die gaat deelnemen. Wat wil die persoon weten? Een korte tekst met een sfeervolle foto of een informatieve video erbij werkt het best. Vergeet geen tags toe te voegen, want dat maakt je activiteit zichtbaar bij je doelgroep. Raad mensen aan om jou aan hun favorieten toe te voegen. Als je vragen vriendelijk beantwoord en je op tijd komt, zul je al snel een gewilde organisator worden.

 • Wat is het verschil tussen het volgen van of deelnemen aan een activiteit?

  Als je zeker weet dat je wilt meedoen met een activiteit dan kun je je als deelnemer aanmelden. Weet je dat nog niet zeker dan kun je de activiteit volgen om de beschikbaarheid van plekken in de gaten te houden. In ‘Mijn agenda’ zie je na het maken van je keuze een groen mannetje bij de activiteiten waaraan je deelneemt en een groen oogje bij degene die je volgt.

 • Waarom is het overzicht van activiteiten bij mij soms anders dan bij andere leden? Ik hoorde van een leuke activiteit maar ik zie hem niet staan. Kan ik toch deelnemen?

  Leden die een activiteit opzetten bepalen de leeftijdsmarge voor hun activiteit, waardoor je te jong of te oud kunt zijn om deel te nemen. In dat geval is de activiteit voor jou onzichtbaar. Je kunt die activiteit dan zelf opzetten voor een leeftijdsgroep waar je zelf in valt.